Om Compressport

MHH Sport er distributør af Compressport I Danmark

MHH Sport drives af Mads Holm Hansen, som har arbejdet i løbe/ sports branchen i over 15 år og har igennem arbejdet med en masse forskellige mærker fundet frem til Compressport som er et banebrydende mærke der er kendt for at lave innovative produkter til det aktive publikum.

Hos Compressportdk.dk kan du få professionel rådgivning fra nogle folk der er 100% opdateret med alle compressport produkterne og selv er passioneret omkring triathlon, løb, cykling og en masse andet sport.

Compressportdk.dk vejleder og rådgiver vi alle motionister og atleter uanset niveau. giv os et kald eller en mail.

Swiss-Made kvalitet

Compressport er et schweizisk firma, der blev grundlagt i 2008 og forhandles i dag i mere end 80 lande i hele verden. På bare 7 år har de sat en nyt standard for kompressionsmarkedet og har lagt et gevaldigt pres på konkurrenterne. Alle produkter er 100 % europæisk produceret.

Produkterne bliver født ud af et videnskabeligt samarbejde mellem professorer og læger, atleter samt producenter, der specialiserer sig i medicinsk kompression. Compressport samarbejder med Salzmann Group i Schweiz, der er internationalt anerkendt for at være førende inden for måling og validering af kompressionsgradueringer, og det giver produkter af en helt unik kvalitet og et forspring i forhold til vores konkurrenter. Det er schweizisk kvalitet – når kun det absolut bedste, er godt nok.

Compressport laver kompressionsbeklædning i høj kvalitet, der er tilpasset størrelsen af fødder, lægmuskler, lårmuskler, bryst og armmuskler. Derudover har Compressport en komplet Tri og Trail serie som er blevet opgraderet her til 2015 med en masse nye tekniske detaljer.

Alle produkterne bliver gennemtestet af nogle af verdens bedst sportsfolk indenfor udholdenhedssport. Disse atleter er nogle af de mest krævende atleter inden for sportens verden, der tester produkterne, og som vender tilbage med vigtig feedback og indsigt. Det sikrer, at det er de bedste produkter, der kommer på markedet – til stor glæde og gavn for atleter på alle niveauer, fra begynder til elite.

Hver dag bruger flere og flere professionelle og motionister på alle niveauer vores produkter, og Compressport’s mål vil forblive intakt: ”At blive det toneangivende kompressionsmærke i en verden af ​​sport. Vores mål er at udvikle banebrydende produkter til alle sportsgrene. Compressport er ikke forbeholdt en eliteatlet eller en specifik sport. Vi finder løsninger på de problemer, som alle sportsfolk dagligt bliver udsat for. Hvorvidt det er for at forbedre ydeevnen, forbedre restitution eller at hjælpe dem til at rejse i den bedst mulige tilstand. Dette gælder for alle sportsgrene.”

Wherever you race, we support you